Top 10 nejlepších indických webových seriálů ke sledování na Netflix, Prime a dalších (2024)

Není pochyb, když říkáme, že celostátní uzamčení nás omezilo v našich domovech, ale zároveň je také pravda, že to někdy začíná být nudné. Jaké jsou způsoby, jak se můžete udržet v angažmá?

Jak byste měli nejlépe využít svůj čas, abyste se mohli bavit? Sledování filmy nebo web seriál je určitě jedna z nejlepších věcí, které můžete udělat, abyste se cítili duševně obohaceni.

Obsah

Nejlepší indická webová série v hindštině ke shlédnutí

Top 10 nejlepších indických webových seriálů ke sledování na Netflix, Prime a dalších (1)

S rozšiřováním online streamovacích platforem vám nikdy nebude chybět, co byste mohli sledovat. Zde jsou nejlepší indický web seriál sledovat během karantény.

Stálí spolubydlící

Když protagonisté Tanya a Mikesh přemění svůj vztah na dálku na vztah naživo, začnou se z nich stávat stálí spolubydlící.

Toto je nejen vůbec první nejúspěšnější webová série v Indii, ale také iniciovala trend rom-coms v indickém online prostoru. Stálé spolubydlící můžete také sledovat na TVF Play a také na YouTube.

Továrna Kota

Kota Factory je nabízena jako jedna z nejlepších online show v Indii a natáčí se ve studentském městě Kota. Příběh ukazuje 16letého studenta jménem Vaibhav, který je připraven složit zkoušky z IIT.

Normálně v jiných pořadech najdete mladé dospělé, kteří se řídí omezeným životním stylem, aby prošli cestou úspěchu, ale tento příběh oslavuje život studenta se všemi jeho speciálními aktivitami.

Postavu Jeetu Bhaiya, kterou hraje Jitendra Kumar, diváci milují a obdivují. Tato série je k dispozici také na YouTube a TVF Play.

Posvátné hry

Jak Nawazuddin Siddiqui, tak Saif Ali Khan prostřednictvím své webové série, Posvátné hry, pomohl naší zemi stát se globální silou na periferii webových seriálů. Saif Ali Khan hraje roli policisty, Sartaj Singh.

Když se dozví o přesné poloze Ganeshe Gaitonde, kriminálního vládce, začne pronásledovat celou Bombaj. Tato hra na honičku se postupně stává hrou na kočku a myš. K dispozici jsou dvě sezóny Netflix.

Made in Heaven

Zoya Akhtar, režisérka této webové série, pravděpodobně skončila s natáčením jedné z vlajkových lodí indických show. Příběh je o indické společnosti pro správu událostí, jejímž úkolem je oddávat páry.

Made in Heaven vám nabídne různé epizody, když se dostanou do kontaktu s bombajským pilotem nebo někým ze snobské princezny z Dillí, tamilských bráhmanů z jižní Indie a bláznivých žoviálních lidí z Džajpuru. Toto je jediná indická anglická webová série, která se opravdu vydařila, aniž by to znělo přehnaně.

Rodinný muž

Tvůrci tohoto web series jsou DK a Raj a budete moci streamovat The Family Man na Amazon Prime. Manoj Bajpayee hraje hlavní roli. Příběh vypráví o Srikant Tiwari, zpravodajském důstojníkovi, který se opravdu snaží najít rovnováhu mezi pracovním a osobním životem.

TVF Džbány

Toto je další slavné jméno, které vytvořil Arunabh Kumar ve spojení s The Viral Fever. V první sezóně uvidíte pět epizod. Zpočátku, když bylo možné streamovat pouze první sezónu, jste ji sledovali online na TVF Play.

Kromě TVF Play lze tento webový seriál sledovat také na YouTube. Zabývá se příběhem všech obchodních setkání čtyř přátel – Arunabh Kumar, Jitendra Kumar, Naveen Kasturia a Abhay Mahajan.

https://www.youtube.com/watch?v=xcUHB9n8Kws

Malé věci

Kavya a Dhruv jsou v živém vztahu a děj Little Things se skládá z malých problémů, kterým pár čelí, když spolu žijí. S postupem filmu dochází k určité zralosti, která se vyvine do jejich vztahu.

I když se jejich problémy a problémy rýsují větší, přesto se do té doby stanou schopnými a zralými, aby mohli řešit a zvládat své vlastní problémy. YouTube vydal první řadu Little Things a pokud vás tento příběh zaujal, můžete začít sledovat další sezóny na Netflixu.

Mirzapur

Jakmile dokoukáte Sacred Games, určitě budete mít dříve nebo později náladu sledovat něco velmi podobného. Nyní, když jste sledovali Sacred Games na Netflixu, je čas přejít na Amazon Prime, kde můžete získat Mirzapur, jeden z nejlepších webových seriálů v Indii.

Tento příběh se odehrává v textilním a oděvním průmyslu a vypráví o mafiánském bossovi, který má vlastní rodinu. Toto je houževnaté thrillerové drama, které má několik hlubokých postav spolu s nejneočekávanějšími zvraty.

Dialogy jsou poměrně vzácné a možná jste je v Bollywoodu ještě nikdy neslyšeli. V této webové sérii je několik uctívaných herců filmového průmyslu.

Sarabhai vs Sarabhai

Tato show byla původně vysílána na Star TV One, ale pak nebyla tak příbuzná jako nyní. Byl to docela dobře napsaný scénář, který hovořil o rodině z vyšší třídy, která se ze všech sil snažila vyhovět nuancím publika ze střední třídy.

V roce 2017 se to Hotstar pokusil přivést zpět, ale bohužel byli uživatelé zaneprázdněni sledováním jiných pořadů, jako je Modern Family a Černobyl. Pokud chcete strávit čas sledováním vysoce zábavného seriálu, Sarabhai vs Sarabhai je to pravé pro vás. Ve vašich srdcích zůstane žít i po letech.

Dýchat

Pokud by Indie měla konkurovat Breaking Bad, Breathe je bezpochyby nejlepší webová série. Postavu Dannyho Mascarenhase hraje mimořádně talentovaný R. Madhavan. Jeho bezchybný výkon by mu měl přinést ocenění Otec roku.

Je vidět, že Madhavan předvádí několik šílených výkonů pro svého syna, který má právě 6 měsíců života. Jeho syn Joshi musí podstoupit transplantaci plic, protože to je jediný způsob, jak může žít. Madhavan je zodpovědný za vdechnutí života své postavě.

Proto nyní, když jste zavření ve svých domovech, abyste mohli bojovat s pandemickou krizí COVID-19, proč se nezapojit do sledování výše uvedeného indického webového seriálu? Začněte streamovat a nastupte.

Může se vám líbit.

  • Nejlepší korejská dramata, která byste měli vidět.
  • Nejlepší hororové filmy všech dob.
  • Top 10 nejlepších tamilských filmů roku 2020.
Top 10 nejlepších indických webových seriálů ke sledování na Netflix, Prime a dalších (2)

Kara Claytonová

  • webová stránka

Kara Clayton je profesí spisovatelka na volné noze a je také webovým nadšencem, milovníkem přírody, fotografkou, cestovatelkou, milovnicí hudby a koníčkem fitness. Absolvovala studium anglické literatury a postgraduální studium žurnalistiky a masové komunikace. Je zamilovaná do své profese kurátorství článků o různých oblastech, jako je zdraví, móda, finance, životní styl, technologie, podnikání a její USP je její jednoduchý, ale přitažlivý styl psaní.

Top 10 nejlepších indických webových seriálů ke sledování na Netflix, Prime a dalších (2024)
Top Articles
Textbook Brokers Russellville
Dragonflight Gardens Of Unity
Spasa Parish
Rentals for rent in Maastricht
159R Bus Schedule Pdf
Sallisaw Bin Store
Black Adam Showtimes Near Maya Cinemas Delano
Espn Transfer Portal Basketball
Pollen Levels Richmond
11 Best Sites Like The Chive For Funny Pictures and Memes
Things to do in Wichita Falls on weekends 12-15 September
Craigslist Pets Huntsville Alabama
What's the Difference Between Halal and Haram Meat & Food?
R/Skinwalker
Rugged Gentleman Barber Shop Martinsburg Wv
Jennifer Lenzini Leaving Ktiv
Justified - Streams, Episodenguide und News zur Serie
Epay. Medstarhealth.org
Olde Kegg Bar & Grill Portage Menu
Cubilabras
Half Inning In Which The Home Team Bats Crossword
Amazing Lash Bay Colony
Juego Friv Poki
Dirt Devil Ud70181 Parts Diagram
Truist Bank Open Saturday
Water Leaks in Your Car When It Rains? Common Causes & Fixes
What’s Closing at Disney World? A Complete Guide
New from Simply So Good - Cherry Apricot Slab Pie
Drys Pharmacy
Ohio State Football Wiki
FirstLight Power to Acquire Leading Canadian Renewable Operator and Developer Hydromega Services Inc. - FirstLight
Webmail.unt.edu
2024-25 ITH Season Preview: USC Trojans
Trade Chart Dave Richard
Lincoln Financial Field Section 110
Free Stuff Craigslist Roanoke Va
Stellaris Resolution
Wi Dept Of Regulation & Licensing
Pick N Pull Near Me [Locator Map + Guide + FAQ]
Horseheads Schooltool
Crystal Westbrooks Nipple
Ice Hockey Dboard
Über 60 Prozent Rabatt auf E-Bikes: Aldi reduziert sämtliche Pedelecs stark im Preis - nur noch für kurze Zeit
Wie blocke ich einen Bot aus Boardman/USA - sellerforum.de
Craigslist Pets Inland Empire
Infinity Pool Showtimes Near Maya Cinemas Bakersfield
Hooda Math—Games, Features, and Benefits — Mashup Math
Dermpathdiagnostics Com Pay Invoice
How To Use Price Chopper Points At Quiktrip
Maria Butina Bikini
Busted Newspaper Zapata Tx
Latest Posts
Article information

Author: Aron Pacocha

Last Updated:

Views: 5972

Rating: 4.8 / 5 (68 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Aron Pacocha

Birthday: 1999-08-12

Address: 3808 Moen Corner, Gorczanyport, FL 67364-2074

Phone: +393457723392

Job: Retail Consultant

Hobby: Jewelry making, Cooking, Gaming, Reading, Juggling, Cabaret, Origami

Introduction: My name is Aron Pacocha, I am a happy, tasty, innocent, proud, talented, courageous, magnificent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.